05.10.2024.

14:11

Foto: profimedia

Sport

Jokić prvi put o ovome! Nikola otkrio ko mu je omiljeni fudbaler! (VIDEO)

Iako je košarka bila u centru pažnje, legendarni fudbaleri Tjeri Anri i Ronaldinjo takođe su privukli veliku pažnju, prateći meč uživo.

Jokić, koji je poznat po svojoj skromnosti i jednostavnosti, nije krio oduševljenje što je imao priliku da se sretne sa Anrijem, jednim od svojih sportskih idola iz detinjstva.

- Nikada ih nisam ranije upoznao, ali su stvarno legende bile u zgradi i bio sam stvarno srećan što igram pred njima i što sam ih video, jer je to... Mislim, za mene, i pričao sam sa Vlatkom i Darijom, jer smo ih malo pratili kad smo bili mlađi. Kada sam ih pratio, ti momci su stvarno, stvarno bili neverovatni i stvarno su legende i srećan sam što sam ih video na jednom mestu. Tjeri mi je bio omiljeni igrač, ali dok je bio u Arsenalu. Kada je bio u Arsenalu, stvarno sam ga voleo. Bio je jako brz. Tako da je bio zaista dobar igrač - rekao je Jokić.

Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko sport povezuje ljude, bez obzira na discipline, a Jokić je ponovo oduševio svojom neposrednošću i poštovanjem prema legendama drugih sportova.