08.10.2024.

18:23

Foto: profimedia

Sport

Ekskluzivno za Informer! Jaramaz se oglasio pred gostovanje Zvezdi: Utakmica kao i svaka druga...

Košarkaši Crvene zvezde nisu sjajno ušli u novu sezonu budući da su u uvodna tri kola ABA lige doživeli dva poraza. Ipak, navijače je koliko-toliko umirila pobeda nad Parizom na startu Evrolige, a šansu da dodatno poprave utisak izabranici Janisa Sferopulosa imaće sutra protiv Baskonije u Beogradskoj areni. 

Španski gigant je u prvom kolu savladao Partizan, ali su baš kao i Zvezda, slabo započeli sezonu u domaćem takmičenju. Nadaju se u taboru Baskonije da bi sutra mogli da savladaju i drugi srpski klub, a jedan od aduta trenera Pabla Lasa mogao bi da bude i reprezentativac Srbije - Ognjen Jaramaz. 

Plejmejker je tokom leta stigao u Baskoniju iz Partizana, budući da je kostur Crvene zvezde ostao isti kao i prethodne godine Jaramaz bi svojim informacijama mogao da olakša posao stručnom štabu. Košarkaši španskog kluba danas su doputovali u Beograd, a Ognjen Jaramaz je u kratkoj izjavi za "Informer" najavio sutrašnji meč. 

- Očekujemo težak i neizvestan meč. Biće veoma izazovno, ali verujem da smo spremni da odigramo kvalitetnu utakmicu i stignemo do željenog rezultata - rekao je Jaramaz. 

Ističe srpski košarkaš da će mu biti drago da ponovo zaigra u Beogradu, ali ističe da posebnog motiva protiv Crvene zvezde neće biti. 

Informer

 

- Uvek je lepo biti i igrati u Beogradu, radujem se tome - rekao je Jaramaz i dodao. 

- Gledam na ovu utakmicu kao i na svaku drugu. Nadam se pobedi 

Utakmica Crvene zvezde i Baskonije na programu je u sredu od 21 čas u Beogradskoj areni.