08.10.2024.

22:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Laso oprezan pred Zvezdu! Oni su izuzetno težak i opasan tim

Španski klub sutra gostuje crveno-belima u Beogradskoj areni od 20 časova. Obe ekipe su novu sezonu počele uspešno, Baskonija je na startu savladala Partizan, dok je Zvezda bila bolja od debitanta Pariza. 

Trener tima iz Vitorije poručuje da je veoma teško igrati protiv srpskog šampiona i to pred njihovima navijačima u Beogradu. 

- Najbitnije je da protiv Zvezde pružimo sve što možemo. Oni su izuzetno težak tim, na izuzetno teškom terenu i zbog toga znamo da je važno da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta i da odigramo ozbiljnu utakmicu, jer su tim sa puno opasnosti, sa mnogo strelaca na svakoj poziciji. Zbog toga i pokušavamo da objasnimo našim momcima da igramo protiv evroligaškog tima sa mnogo poena u rukama. Pogledajte meč u Parizu, nisu dominirali, ali je Nedović ušao i napravio razliku - rekao je španski stručnjak.

Laso je pored Nedovića istakao još nekoliko igrača Zvezde za koje misli da mogu da budu opasni po njegov tim. 

- Pre neki dan je to bio Nedović, sledeći put bi mogao biti Jago, Kalinić, Gedraitis... Govorimo o velikom timu, pa smo se trudili da jasno shvatimo nivo tima protiv kog igramo, da znamo njihove kvalitete, ali i da odigramo dobru utakmicu - jasan je Laso.