09.10.2024.

06:00

Foto: profimedia

Sport

Muk, tišina, reč nije rekao! Potez Alimpijevića o kom se priča (VIDEO)

Bešiktaš je u "Pioniru" u trećem kolu Evrokupa pregazio Hapoel Tel Aviv sa 101:87 . Ne sumnjamo da je bilo burno u svlačionici posle utakmice, a na osam minuta do kraja Alimpijević je tražio tajm aut kada je njegov tim bio na "-20".

Svi su očekivali da viče i grdi igrače, ali je usledio muk. Ostao je bez teksta naš trener, pa je samo ćutao do kraja tajm-auta, a igračima je sigurno sve bilo jasno. 

Najbolji u pobedničkom taboru bio je Džonatan Motli sa 24 poena, a pratili su ga Patrik Beverli i Markus Foster sa po 16 koševa. U Alimpijevićevom timu Derik Nidam je imao 17 poena, Dastin Sleva je dodao 14, a Emanuel Teri 12.

- Danas je bilo teško za nas. Četiri naša igrača su bila pod faulovima, što nam je znatno otežalo posao. Teško je i bez povređenih igrača. Ne žalim se što je naš protivnik dobio 40 slobodnih bacanja, ali u ovakvim uslovima nije bilo lako održati standard u obrani. Trebalo je da odigramo pametnije, ali ne žalim se na trud koji su moji igrači uložili. Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice i igramo  pametnije u predstojećim mečevima - rekao je nakon utakmice Dušan Alimpijević.