11.10.2024.

19:06

Foto: Privatna arhiva

Sport

HIT! Košarkaši Igokee na benzinskoj pumpi spremaju meč sa Zvezdom! Evo i zbog čega (FOTO)

Sezona je tek počela, a ogroman broj utakmica polako počinje da muči sve trenere. Košarkaši Igokee tek su se u sredu vratili sa teškog gostovanja u Vurcbrugu u okviru FIBA Lige šampiona, ali vremena za odmor i pripremu nema budući da četu Nenada Stefanovića već u subotu očekuje novo gostovanje - u Beogradu.

Rival će biti aktuelni šampion ABA lige - Crvena zvezda, a Igokea je put Beograda krenula danas u prepodnevnim satima. Plan je bio da ekspedicija iz Laktaša u srpsku prestonicu stigne u večernjim časovima. Usledio bi odmor i video analiza narednog protivnika, ali...

Na putu ka Beogradu, košarkašima Igokee pokvario se autobus. Ostali su izabranici Nenada Stefanovića i kompletan stručni štab zaglavljeni na jednoj pumpi neposredno pre granice sa Srbijom. Budući da vremena za odmor nema, a da je pitanje kada će ekspedicija krenuti dalje, trener je rešio da improvizuje. 

Informer

Naime, čekajući da kvar na aubotusu bude saniran, Nenad Stefanović i njegovi saradnici organizovali su video analizu na benzinskoj pumpi! Trener je okupio sve igrače, na sto stavio računar i pustio utakmicu Crvene zvezde i Splita, koja je odigrana u drugom kolu ABA lige. 

Košarkaši Igokee još uvek su "zaglavljeni" budući da čekaju novi prevoz, a za to vreme spremaju se za meč protiv lidera Evrolige. Ukoliko pobede… Skauting na benzinskoj pumpi mogla bi da bude stalna praksa!