19.10.2024.

13:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda ili Partizan? Kladionice pokazale ko ima veće šanse za titulu u ABA ligi!

U okviru petog kola, crno-beli će ove nedelje gostovati Zadru, dok će crveno-beli odmeriti snage sa Budućnošću u Podgorici. Kada je reč o prognozama za osvajanje regionalnog šampionata, kladionice su već istakle svoje favorite.

Po srpskim bukmejkerima, Partizan predvodi listu sa kvotom 1.9, dok je Crvena zvezda odmah iza sa koeficijentom 2.15. Iako Budućnost ulazi u borbu s kvotom 12, prema mišljenju stručnjaka, jedini ozbiljni konkurenti za titulu su timovi iz Beograda.

Informer

 

U borbi za ABA tron vredni pomena su još Cedevita Olimpija i Dubai, ali sa daleko manjim šansama, jer im kvote stoje na 30. Svi ostali učesnici su već otpisani, sa kvotama iznad 100, što jasno stavlja do znanja da bi eventualni obrti bili pravo čudo.

Ova situacija ne iznenađuje, s obzirom na to da su u poslednjih deset sezona, samo jednom Zvezda ili Partizan ostali bez titule, i to kada je Budućnost slavila 2018. godine. Tradicija je na strani beogradskih velikana, a ostaje da se vidi da li će ove sezone neko uspeti da ih iznenadi.