Autor: Informer.rs

06.11.2019.

08:00

Foto:

Sport

ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Nikola se nije naigrao, daleko ispod svog nivoa, ali Nagetsi pobeđuju! (VIDEO/FOTO)

Denver je definitivno pitanje pobednika rešio početkom reće četvrtine. Ekipa iz Kolorada bila je u vođstvu od prvog minuta, ali su se gosti držali nekako do treće deonice. Tada su Nagetsi otišli na neodostižnih "+22" i rešili pitanje pobednika. 

Nikoal Jokić je opet bio ispod svog nivoa. Naš centar je za 23 minuta koliko je proveo na parketu zabeležio je devet poena uz po pet asistencija i skokova, ali i nešto slabiji procenat šuta (4-12). Marej je bio najefikasniji sa 21 poenom, 16 je dodao Batler.

Informer

Informer

 

U redovima Hita, Džimi Batler imao je 16 poena i 7 skokova, Keli Olinjik 13 poena i 7 skokova, dok je Slovenac Goran Dragic duel završio sa 9 poena i 7 asistencija.

Košarkaši Los Andeles Lejkersa upisali su šesti trijumf u nizu, pošto su na strani pobedili Cikago Bulse sa 118:112, a Lebron Džejms je treći meč zaredom ostvario tripl-dabl učinak.

Sjajni Džejms je ovoga puta predvodio Lejkerse do pobede sa 30 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Pratio ga je Kvin Kuk sa 17 poena, dok su Kajl Kuzma i Entoni Dejvis dodali po 15.

U redovima Bulsa, Zek Levin imao je 26 poena, po 7 skokova i asistencija, a po 18 poena ubacili su Oto Porter junior i Kobi Vajt.

Bonus video

Tagovi: