Autor: Informer.rs

20.01.2020.

07:56

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) SRBIN UNIŠTAVAO PEJSERSE, ALI....Jokić rešetao, UBACIO 30 POENA, ali nije mogao SAM!

Srbin je rešetao Pejserse, ostvario je dabl-dabl sa 30 poena (10/16 iz igre) uz 10 skokova, 4 asistencije i 3 skoka. Ali, izostala je podrška saigrača, nije sve mogao sam. 

Ipak, bez Mareja, Herisa i Milsapa, bilo je teško Nokoli Jokiću da sa ostalim saigračima dođe do trijumfa. Domaći su vodili od prvog minuta, pa sve do finiša utakmice u Pepsi centru. U nekoliko navrata treće četvrtine imali su i dvocifreni plus, međutim, posustali su u finišu, pa su se navijači hvatali za glavu od muke. 

Nagetsi su za 48 minuta igre pogodili samo tri trojke iz 23 pokušaja, a potom su promašili devet od prvih deset šuteva u uvodnih šest minuta meča. 

To su Pejsersi iskoristili, dodali gas u finišu utakmice i upisali 27. pobedu u sezoni. Do oreokreta je svoj tim vodio Dag Mekdermot koji je do 24 poena stigao pogodivši šest trojki iz sedam pokušaja.

Informer

 

Pratili su ga sa 22 poena Malkom Brogdon, Ti Džej Voren i Domantas Sabonis koji je stigao do tripl-dabla u Koloradu sa 15 skokova i 10 asistencija.

Jokića su sa po 16 poena najbolje pratili Džerami Grent i Vil Barton, koji je od toga čak 11 poena postigao u prvoj četvrtini. Dvocifren učinak imali su još Mejson Plamli sa 13 i Majkl Porter sa 10 poena uz 8 skokova.

Bonus video

Tagovi: