Autor: Informer.rs

27.01.2020.

16:10

Foto:

Sport

NOVI DETALJI UŽASA! Kobijev helikopter se zabio u planinu prednjim delom! Vatrogasci zatekli stravičan prizor

Međutim, kružio je oko 15 minuta čekajući dopuštenje za sletanje zbog loših vremenskih uslova i drugih letelica koje je trebalo da slete na aerodrom.

U okolini Los Anđelesa, gde se nesreća dogodila u kojoj je poginuo legendarni Kobi njegova 13-godišnja ćerka Điana i još sedmoro ljudi, bilo je vrlo maglovito i većina helikoptera bila je prizemljena.

Informer

Izvor je Njujork postu rekao da je Brajantov helikopter imao dva motora pa se ne bi srušio da je ostao bez jednog motora.

- Ovakve se nesreće događaju jer pilot gubi osećaj u prostoru. S obzirom na ostatke na mestu nesreće, čini se da su se zabili u planinu prednjim delom helikoptera - rekao je izvor, a vatrogasci su zatekli stravičan prizor.

Informer

Dodao je da je Kobijev helikopter star 20 godina, a reč je o helikopteru sikorski S-76. Njima, dodaje, najčešće upravljaju dva pilota, ali u nedelju je Kobijevim helikopterom upravljao samo jedan pilot.

- Verovatno je leteo oslanjajući se na ono što vidi, a ne na instrumente koji nadziru visinu letenja - naveo je pomenuti izvor Njujork posta.

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.

Bonus video

Tagovi: