Autor: Informer.rs

25.02.2020.

09:08

Foto:

Sport

OTKRIVENA POSLEDNJA PORUKA KOJU JE KOBI POSLAO! Iz helikoptera smrti pokušao da uradi još jedno DOBRO DELO!

Generalni menadžer Lejkersa Rob Pelnika bio je u stalnom kontaktu sa Kobijem. I na dan kad je sjajni as nastradao, razmenili su poruke.

-  Bio sam na jutarnjoj misi na dan kada je Kobi preminuo, moj mobilni telefon je bio duboko u džepu i osetio sam da je zavibrirao kada je stigao SMS. Prvo sam hteo da ignorišem jer sam bio u crkvi, ali sam dobio potrebu da pogledam poruku i video sam da je Kobijeva - rekao je Pelinka.

SMS od prijatelja nije mogao da ignoriše.

- Video sam da me Kobi pitao znam li nekog menadžera u bejzbolu koji bi mogao pomoći ćerki njegovog prijatelja. Odgovorio sam mu da sam video jednog na nedavno odigranoj utakmici Lejkersa.

Nastavio je u istom ritmu.

- Kobi je rekao kako ćerka želi da zaradi školarinu i nabrajao je komplimente o njenoj radnoj etici i volji za pobeđivanjem. Odgovorio sam mu da ću sprovesti njegov plan u delo. Nekoliko minuta kasnije, Kobijeva duša sa sedam ostalih otišla je u nebo. Devojka kojoj je hteo da pomogne je bila kći Džona Altobelija, trenera bejzbola koji je takođe bio u helikopteru sa svojom kćeri. Slao mi je poruku iz helikoptera, a njegovo poslednje delo je bilo herojsko. Hteo je da iskoristi svoj uticaj kako bi oblikovao budućnost te mlade devojke - objasnio je Pelnika.

I poslednje Kobijevo delo pokazalo je koliko je veliki i uvek spreman da pomogne svima...

Bonus video:

Tagovi: