Autor: Informer.rs

11.04.2020.

09:42

Foto:

Sport

ŠTA ĆE BITI S JOKIĆEM? Čikago Bulsu "čerupaju" Denver!

Čuveni litvanski košarkaš napustio je Denver,  ovih dana trebalo bi da bude predstavljen na visoku funkciju, ali to ga ne spečava da vodi razgovore sa potencijalnim pomoćnicima, prenose američki mediji.

Bulsi su najavili kompletnu rekonstrukciju uprave, kao i trenerskog i igračkog kadra, i pored Karnišovasa imaju već nekoliko kandidata za poziciju "asistent generalnog menadžera", prenosi ESPN.

Zanimljivo je da su dvojica iz Denver Nagetsa, bivše franšize Karnišovasa. Radi se o skautu Petu Koneliju i Kelvinu Butu, koji je i u Denveru imao funkciju pomoćnika GM-a.

Koneli je prethodno radio kao pomoćnik generalnog menadžera u Finiksu, sada je skaut u Nagetsima i veoma je cenjen u svom poslu. Ništa manje cenjen je i But čiji je odlazak u Čikago manje realan jer je jedan od glavnih kandidata da zameni Karnišovasa u Denveru na poziciji generalnog menadžera.

Pored Konelija i Buta, kandidati da budu pomoćnici Litvancu su: Mark Eversli (Filadelfija), Mark Hjuz (LA Klipersi), Met Lojd (Orlando), Troj Viver (Oklahoma), Majkl Finli (Dalas), Nazi Mohamed (Oklahoma).

Bonus video