Autor: Informer.rs

13.08.2020.

18:20

Foto:

Sport

SRBIN ZABRINUO NAVIJAČE! Jokić bez dlake na jeziku, trener LJUT!

Trener  Majkl Meloun je bio ljut na izabranike zbog lošeg odbrane, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem su primili 74 poena. Centar Denver Nagetsa, prokomentarisao je poraz od Los Anđeles Klipersa.

- Možda smo pokazali obe strane našeg tima. Pokazali smo da možemo da igramo odbranu i da ne možemo. Ja sam zabrinut, ali nisam previše zabrinut. Mislim da je odbrana jedan od najbitnijih košarkaških segmenata, a ako u ovoj ligi ne znate da igrate odbranu onda će svako veče da vam bude dosta dugačko - izjavio je Jokić.

Informer

 

Pričao je Jokić i o "hemiji" sa Majklom Porterom Džuniorom, sa kojim je sve uigraniji.

- Radimo na tome. Nemamo baš toliko vremena, ali na utakmicama pokušavamo da sarađujemo što više. To je nešto što možemo da razvijemo i mislim da se kreće u pravom smeru.

Do početka plej-ofa ostala je jedna utakmica (protiv Toronta), a Denver je ostvario više poraza (četiri) nego pobeda (tri) i neretko izgledao nedovoljno spremno.

- Mislim da svi timovi imaju probleme. Videćemo koliko dobro ćemo ih sakriti. Mislim da će biti interesantno jer mi volimo da se takmičimo. Mislim da će cela serija biti interesantna i da ćemo svi uživati u tome, uključujući i vas novinare -  zaključio je Jokić.

Bonus video