Autor: Informer.rs

28.08.2020.

09:48

Foto:

Sport

RAT SE NASTAVLJA! TRAMP GRMI: NBA postaje politička organizacija!

- Oni su postali kao politička organizacija i to nije dobra stvar - rekao je Tramp.

Uprava NBA lige odložila je tri utakmice plej-ofa pošto su se košarkaši odlučili za bojkot posle još jednog incidenta u kom je policija pucala i ranila Afroamerikanca.

OSUO DRVLJE I KAMENJE PO LEBRONU! Džejms na udaru nakon odluke da bojkotuje utakmice zbog novog slučaja policijske brutalnosti!

(FOTO) JE*EŠ OVO, DOSTA NAM JE VIŠE! Lebronu prekipelo, morao je da se oglasi!

 


Košarkaši su tražili pravdu za Džejkoba Blejka koga je upucao policajac u mestu Kenoša u Viskonsinu. Održan je sastanak igrača i klubova, a pojedini klubovi su tražili da se sezona ne završi.

Kako je istakao Tramp, nije upoznat sa igračima koji su izabrali da bojkotuju, a potom je uputio i komentar na račun lige.

- Ne znam mnogo o NBA, znam da su im rejtinzi loši. Mislim da su ljudi umorni od NBA. Nažalost, rejtinzi su im loši - istakao je Tramp, ciljajući na to da njegov protivkandidat na predstojećim izborima koristi pogrešnu platformu za kampanju.

Glasan u pozivima “na pravdu i izlazak na izbore” posebno je bio Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša svih vremena koji je na prethodnim izborima direktno podržao Hilari Klinton, Trampovu protivkandidatkinju.

Bonus video

BONUS VIDEO:

TOTALNI HIT NA NETU! Pogledajte "istorijsku" crnogorsku reklamu za borbu protiv korone!

ČIME SE OVA HRANI?! Iranka vuče autobus težak 18 tona!