Autor: Informer.rs

14.09.2020.

00:22

Foto:

Sport

PRITISAK JE NA NJIMA, MI SMO OVDE DA SE ZABAVIMO! Jokić hladan "kao špricer" nakon novog podviga!

- Trud koji smo uložili je bio neverovatan. Imali smo 16 poena zaostatka, imali smo to i ranije jednom, kao i protiv Jute. Ne želimo da budemo u toj poziciji, ali izgleda da smo dobri u takvim situacijama. Šalim se. Ne znam, jednostavno smo se prebacili u trećoj četvrtini, bilo je neverovatno. Imali smo napad, imali smo odbranu. Ceo tim je igrao dobro - rekao je Jokić. 

MAJSTORE, NEBITAN SI! Trener Denvera stao u odbranu Jokića: Da je neko drugi rekao poslušao bih, ali ovako...

On je prokomentarisao i odlične partije svojih saigrača Džamala Marija i Gerija Herisa, koji je odradio odličan posao u odbrani u drugom poluvremenu. 

Informer

- Džamal je borac, on nikada neće odustati. Znao sam da neće tek tako izaći iz te utakmice. Za njega nikada nije kraj, neverovatan je momak. Nebo je granica. Što se Gerija tiče odigrao je odlično u odbrani, u saradnji sa Grantom - objasnio je Jokić i nastavio o očekivanjima u sedmoj utakmici.

- Ovo je četvrti put za nas da smo u ovoj situaciji, prošle godine smo dva puta igrali po sedam utakmica. Pritisak nije na nama. Mislim da je pritisak sada na Klipersima. Naše je da izađemo i zabavimo se. Trud i napor koji ulažemo moraju da budu na visokom nivou. Da se zabavimo i damo sve od sebe.