Autor: Informer.rs

26.01.2021.

13:27

Foto:

Sport

KOLIKO JE JOKIĆ SKROMAN... To što sam uradio, može svako! Rečima o Dončiću oduševio je sve(t)!

Malo je ljudi koji su među najboljim na svetu u onome što rade, a da ih krasi takva skromnost koju poseduje NBA zvezda Nikola Jokić. On je posle još jednog sjajnog izdanja rekao da ono što radi nije ništa posebno!

I to nije sve! Pokazao je da ne poseduje ni trunke zavisti ili doze ljubomore tako što više vremena proveo hvaleći neverovatnog Luku Dončića nego svoje priznanje.

Informer

Nikola Jokić je skromna svetska zvezda

-To za igrača nedelje, to su samo dve-tri-četiri utakmice, to može da uradi svako ko ima šansu da igra ovoliko minuta kao ja, tako da nije to neko veliko dostignuće- rekao je Jokić.

Svi su svesni da to nije istina, ali kad je upitan o Dončiću, rivalu na tom meču, koji je napravio tripl-dabl sa 35 poena, 11 skokova, 16 asistencija, uz četiri ukradene lopte, Srbin nije mogao da prestane da hvali Slovenca.

- Luka zna da prepozna igru, agresivan je, zna da iznudi faul, bolje šutira trojke ove sezone, pa način na koji upošljava svoje saigrače… Mislim da je stvarno jedinstven! Misliš da znaš šta će da uradi, a on te uvek iznenadi. Lepota je gledati ga, a i igrati protiv njega, stvarno možeš dosta da naučiš od Luke - rekao je Jokić!