Autor: Informer.rs

08.03.2021.

07:49

Foto:

Sport

ŠOU! Stef Kari je najbolji trojkaš, "poljubac" Sajmonsa najefektnije zakucavanje! /VIDEO/

Kari je tek sedmi igrač u istoriji ovog takmičenja koji je uspeo više od jednom da pobedi, a prvi put od Džejsona Kapona kome je to uspelo 2007. i 2008. godine.

Kari je u poslednjoj rundi pobedio Majka Konlija i Džejsona Tejtuma. Poslednji šut za dva poena je ubacio i tako pretekao Konlija. As Voriorsa je odneo pobedu sa 28 poena. U ovom takmičenju nije učestovao povređeni as Finiks Sansa Dejvin Buker koji je bio najbolji 2018.

Košarkaš Voriorsa  prvi put je0 bio najbolji trojkaš na Ol-star spektaklu 2015. godine. Među sedam košarkaša koji su više od jednom pobeđivali na ovom takmičenje je i nekadašnji srpski as Predrag Stojaković koji je bio najbolji 2002. i 2003. godine, kada je nosio dres Sakramento Kingsa.

Informer

 

Održano je takmičenje u zakucavanju, a najatraktivniji je bio mladi košarkaš Anferni Sajmons iz Portlanda. On je u pobedničkom zakucavanju hteo da poljubi obruč i zamalo mu je to uspelo.  U takmičenju u veštinama pobedio je Domantas Sabonis. U finalu je bio bolji od Nikole Vučevića.

U Ol-star utakmici tim Lebrona Džejmsa pobedio je tim tim Kevina Durenta 170:150. Srpski košarkaš Nikola Jokić igrao je oko 17 minuta u meču zvezda. Meč je završio sa 6 poena, 7 skokova i 5 asistencija, a 4 poena i 5 skokova je imao u prvoj četvrtini.