Autor: Informer.rs

25.03.2021.

16:33

Foto:

Sport

JOKIĆ DOBIO OZBILJNO POJAČANJE! Bio je OMILJENA ličnost Šekila O'Nila! /VIDEO/

Jokić igra u životnoj formi i gotovo sam vuče Denver ka vrhu Zapada u NBA ligi, ali se na meču protiv Toronta videlo da će teško bez prave pomoći uspeti da dosegnu rezultat od prošle sezone, bez obzira na MVP partije srpskog centra. 

Informer

Uprava Nagetsa se slagala sa tim, bilo je mnogo riča o pojačanjima, ali bez konkretnog delovanja. Ipak, čini se da je uprava tima iz Kolorada samo par sati pre kraja "trejd perioda" rešila gorući problem i dovela Jokiću saigrača ispod koša. 

U Klivlend je otišao Ajzea Hartenštajn, kao i dva pika u drugoj rundi drafta, dok se u Denver seli Džaval Megi!

Nagetsi će dovođenjem Megija, koliko-toliko rasteretiti teret koji je nosio Jokić kao jedini pravi centar u timu, ali su dobili i igrača sa ogromnim iskustvom i pobedničkim mentalitetom. Iskusni centar je osvojio tri titule u poslednjih pet godina, a Megi je bio jedan od prelominih faktora u finalu Zapada prošle godine, kada se sa par poteza uspevao da izmori Jokića. 

Megi je u Srbiji postao popularan kao glavna tema Šekila O'Nila koji ga je često u svojim emisijama ismevao zbog ispada koje su se često dešavala iskusnom centru.