Autor: Informer.rs

25.03.2021.

18:39

Foto:

Sport

TREJD SEZONE! Vučević napustio Orlando! /VIDEO/

Orlando je za svog najboljeg igrača dobio Vendela Kartera i Ota Portera, plus dva buduća pika prve runde. Put Čikaga krenuo je i Al Faruk Aminu, a celu priču potvrdio je Šams Čaranija, pouzdani NBA novinar. 

Tim sa Floride želeo je da krene u neku vrsu "rebildinga" te da za najboljeg igrača dobiju nekoliko talentovanih igrača, ali i pikove - to su i dobili. Karter je jedan od centara sa najvećim talentom u ligi, a ove sezone je na 32 utakmice prosečno beležio 10,9 poena, 7,8 skokova i 2,2 asistencije. 

Oto Porter je iskusniji od Kartera i od njega će tim odmah imati koristi, ali teško je zamisliti da će Orlando imati dobre rezultate u narednom periodu. 

Informer

Tanjug/AP

Posao Bulsa objasnio je Adrijan Vojnarovski sa ESPN-a koji je rekao da su Bulsi želel da dovedu ozbiljnog NBA igrača kako bi oko njega gradili tim za budućnost, a izbor je pao baš na Vučevića. Menadžeri Čikaga su spremni za još dva velika trejda do kraja prelaznog roka (traje večeras do 20 časova). Meta je Lonzo Bol iz Nju Orleansa, ali i odlazak Laurija Markanena za kog mnogu mnogo da dobiju.