Autor: Informer.rs

03.04.2021.

08:07

Foto:

Sport

ŽIVOTNA FORMA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Srbin TERORISAO Nju Orelans! Atlanta grabi ka plej-ofu! /VIDEO/

Atlanta je u Nju Orleans otišla bez Tre Janga, ali ni to nije bio problem ekipi Nejta Mekmilana da savlada Pelikanse i tako učvrsti svoje mesto na Istoku - 126:103!

Informer

Hokse je predvodio neverovatni Bogdan Bogdanović as 26 poena, sedam skokova i asistencija, te se može reći da je Srbin "flertovao" sa tripl-dalbom. Erter je dodao 24, dok je u timu Nju Orleansa Luis postigao 21.

Bogdanović je utakmicom u Smuti centru potvrdio da je u sjajnoj formi nakon oporavka od povrede, a o razlozima za to govorio je američkim medijima tokom nedelje. 

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su Nju Jork Nikse. Na parketu Medison Skver Gardena bilo je 99:86 za teksaški tim, a Dalas je do 26. pobede u sezoni predvodio Luka Dončić sa 26 koševa. 

Pored slovenačkog reprezentativca najbolji su bili Brunson i Hardavej sa 15, odnosno 14. Srpski košarkaš Boban Marjanović utakmicu je presedeo na klupi.

Nije najbolje počela era Nikole Vučevića u Čikagu. Legendarna franšiza od dolaska crnogorskog košarkaša nije upisala pobedu, a sinoć su od Bulsa bili bolji Juta Džezeri 113:106. 

Lidere Zapada predvodio je Donovan Mičel sa 26 poena, Klarkson je dodao 19, Rudi Gober takođe uz 13 skokova. Sa druge strane Zek Lavin je stao na 23, dok je Vučević postigao 16 uz loš procenat iz igre 5/14.