Autor: Informer.rs

28.05.2021.

19:37

Foto:

Sport

NEVIĐENI SKANDAL U NBA LIGI! Navijač PLJUNUO Bogdanovog SAIGRAČA! /VIDEO/

Ipak, utakmicu u "Medison Skver Gardenu" obeležio je veliki skandal, a u centru svega bio je najopasniji igrač Atlante Tre Jang. Kao i u prvom meču meta napada navijača domaćeg tima bio je Jang, ali su svojim ponašanjem najvatrenije pristalice Niksa bacile ljagu na pobedi, ali i klub! 

Jedan od navijača je pljunuo Trea Janga, a klub je hitno reagovao samo nekoliko sati kasnije i trajno zabranio pristup čoveku na utakmicama Njuorjk Niksa. 

- Izvinjavamo se Treu i svima u klubu Atlanta Hoks zbog ponašanja ovog navijača, koji, uzgred rečeno, nije vlasnik sezonske karte. Ovo je potpuno neprihvatljivo i neće biti tolerisano na našem terenu. Predali smo sve informacije nadležnim organima - istakli su Niksi.

Liga je osudila postupak pojedinca na terenu, ali su se i košarkaši Atlante pobunili zbog kazne. Jedan od najglasnijih bio je Kevin Hanter. 

- Razumem strast navijača, ali ovde nema mesta za tako nešto. To što su mu Niksi zabranili da dolazi na utakmice, nadam se da će potrajati jako dugo. Ako treba - i doživotno - rekao je šuter Niksa. 

Jang je, podsećamo, bio na meti najvijača zbog ponašanja nakon prve utakmice kada je pogodio šut za pobedom, a potom "utišao" "Medison Skver Garden" uz reči "Kako je ovde naprasno postalo je***o tiho".