Autor: Informer.rs

06.06.2021.

14:32

Foto:

Sport

AMERIKA BRUJI, SVI SRBI SU ZA JOKIĆA! Navijamo da bude MVP! To bi mnogo značilo Srbiji!

Nekadašnji košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta otkrio je  kako izgleda druženje srpskih igrača u Americi, odnosno kako provode zajedničko vreme van sezone.

Informer

Nikola Jokić

- Napravili smo čet srpskih igrača tokom pandemije, jer smo dosta igrali igrice preko interneta - otkrio je Bogdanović pred meč sa Filadelfijom i dodao:

Informer

 

- Da, navijamo da Nikola Jokić bude MVP. Zna da ima našu podršku! On je uradio svoj deo posla, sada je na nama da se čuje i naš glas kada je u pitanju MVP nagrada. To bi sigurno mnogo značilo i našoj zemlji. Prvi put u istoriji. To je stvarno nešto posebno, a on je uradio dosta posla ove i prethodnih godina. Dokazao je da mu je ovo MVP sezona.

Iako tokom NBA sezone nema mnogo vremena za druženje, kada stignu osećuju jedni druge, zajedno slušaju domaću muziku i pripremaju hranu koja ih podseća na otadžbinu.

- Siguran sam da već znate, Jokić voli da provodi vreme pored svojih konja. Ali, kada se mi sastanemo, to je obično uz neku domaću muziku. Obično se družimo van sezone, a ne tokom nje. Idemo jedni kod drugih u domove, spremamo hranu za sve nas. Tu budu naše porodice, koje kuvaju domaću hranu... Nešto lepo da nas ne bi uhvatila nostalgija.

Bonus video