Autor: Informer.rs

19.06.2021.

08:07

Foto: Tanjug/AP

Sport

JOŠ JEDNA MAJSTORICA! Atlanta PROSULA prednost! BOGDANOVIĆ velika briga za Hokse, ali i SRBIJU! /FOTO/

Drama na maksimumu u polufinalima NBA plej-ofa! Nažalost, majstorica se nije igrala samo u seriji Denvera i Finiksa, gde je tim našeg Nikole Jokića doživeo "metlu", ali su ostali parovi doneli i više nego mnogo uzbuđenja!

Informer

U noći za nama Atlanta Hoksi su na svom parketu imali "meč loptu" za finale Istoka, ali je Set Kari utišao "Stejt Farm Arenu" sa šest pogođenih trojki i seriju vratio u Filadelfiju gde će se igrati sedmi i odlučujući meč - 104:99.

Imali su Hoksi više od igre u prvom poluvremenu, na odmor otišli sa +4, ali ni to nije bilo dovoljno da se dobije raspoložena Filadelfija koju su do pobede vodili Tobajas Heris i Set Kari sa po 24 poena.

Sa druge strane, Tre Jang nije imao pravu pomoć sigrača, plej "jastrebova" je na terenu proveo 40 minuta i za to vreme postigao 34 poena uz 12 asistencija, a ogroman problem za Hoks mogla bi da predstavlja povreda Bogdana Bogdanovića...

Informer

Srpski reprezentativac se početkom poslednje četvrtine požalio na bol u desnom kolenu i više se nije vraćao na parket, a iz Atlante su javili da će tek nakon detaljnih pregleda znati koji je stepen povrede u pitanju. Mogao bi to da bude ogroman peh, kako za Atlantu, tako i za Srbiju. Meč je završio sa sedam poena, uz izuzetno slabe procente šuta.