Autor: Informer.rs

26.06.2021.

12:13

Foto: USA Today

Sport

JOKIĆEV TRENER SVE OTKRIO! Nikola popio pivo sa milijarderom! Da li je tada pala odluka da ne igra za Srbiju?

Trener Denvera kaže da su zajedno popili pivo sa Džošom Krenkeom, sinom milijardera Stena Krenkea, u čijem je i vlasništvu franšiza Denver Nagetsa.

- Rekao mi je: "Hej treneru, pre nego što odeš, sići ću dole i popićemo pivo zajedno". Zaršavamo druženje oko dva sata posle te utakmice. Pričali smo o sezoni, o predstojećem letu, o njegovim konjima, o svemu...- otkrio je Meloun.

Ko zna, možda je baš tada pala odluka da Jokić ne igra za Srbiju ovog leta.

- Ne znam mnogo vlasnika kao što je Džoš Krenke. On je bio sa mnom i Nikolom dva sata nakon što smo eliminisani u drugoj rundi plej-ofa. Kada sam se vratio kući te noći, rekao sam: Čoveče, imamo zaista jedinstvenu postavku ovde". Izgubili smo i bili smo razočarani, niko nije bio srećan, ali imati takvog vlasnika i MVP-ja koji je skroz na zemlji i predan da uradi sve što je potrebno da bismo bili bolji i pronašli način za osvajanje šampionata, ta dva sata su bila toliko važna. Šalio sam se s Nikolom: Hej, uskoro dolazim u Srbiju". On je odgovorio: "Treneru, možeš da dođeš, ali nećeš me naći".

Informer

Nikola Jokić i Majk Meloun

Meloun je takođe dodao i da je bila greška to što je Jokić igrao svaku utakmicu u regularnom delu sezone i da će u narednoj sezoni to morati da promeni.

Moramo da pogledamo raspored pre sezone, da vidimo kada postoji zgusnut raspored i utakmica za utakmicom i da bez emocija sagledamo to. Spremamo se da igramo ovu utakmicu i možda je to utakmica na kojoj Nikola ne mora da igra - rekao je Meloun koji je dodao da će morati i da ubedi Nikolu da nikome nije interesu da igra svaku utakmicu tokom regularnog dela sezone, jer su onda veće šanse da će biti iscrpljen za plej-of.

Bonus video