Autor: Informer.rs

14.08.2021.

16:58

Foto: printscreen

Sport

PARTIZAN SVE JAČI! Stigli Ledej i Kuruks! NBA pojačanje odmah spomenulo CRVENU ZVEZDU! /VIDEO/

Momak koji stiže iz NBA lige Rodions Kuruks kaže da mu nova sredina nimalo nije nepoznata jer je već bio u Beogradu!

Kao iz topa je odgvorio na pitanje da li mu je ovo prvi put ovde, rekavši da je sa Barselonom gostovao Crvenoj zvezdi i da je zbog toga bio u prestonici Srbije! O Partizanu je dobio najdetaljnije informacije od zemljaka Davisa Bertansa, kao i od Bogdana Bogdanovića.

Informer

 

Sa druge strane, Ledej je samo imao reči hvale za novi klub!

- Mnogo je istorije, velikih igrača, trenera, ljudi koji su došli iz ovog kluba. Osvojili su mnogo titula i nadam se da ću i ja dodati još neku - kaže Amerikanac.


U ime tradicije, istorije i slave Partizana je i poručio:
- Daću krv, znoj i suze, radiću sve što treba da pobedimo.

U nove pobede krenuće sa nekadašnjim saigračem i velikim prijateljem!


- Kevin Panter je moj drug, mnogo smo postigli prošle godine i nadam se da ćemo postići mnogo i ove. Visoki su nam ciljevi ovde i uzbuđen sam - rekao je Lidej.

Informer

 

Rodinus Kurkus je poručio: 

- Partizan ima jedne od najboljih navijača na svetu. Pričao mi je Davis Bertans o svemu, davao mi je savete. Isto kao i Bogdan Bogdanović... Pomogli su mi dosta. Bogdan mi je preneo da ga uvek pozovem ako mi zatreba pomoć.

Očekuje Kuruks da će ga Obradović vrati u ritam.

- Znam da je Željko super-dobar trener, ali i strog. Siguran sam da me čeka veliki izazov i siguran sam da ću se adaptirati. Obradović je velika legenda Evrope, bez dileme. Nisam igrao u NBA ligi, verujem da će iz mene izvući najbolje.