Autor: Informer.rs

08.10.2021.

09:18

Foto: Tanjug

Sport

JOŠ JEDNA SJAJNA NOĆ U NBA! Ako se po jutru dan poznaje, biće UZBUDLJIVO!

Filadelfija je sa dosta lakoće savladala Toronto 125:113, predvođena duom Niang - Kari, uspela je da poletnu ekipu Toronta drži veći deo utakmice na rezultatskom rastojanju. Na drugoj strani, istakao se pre svega Anubi sa ubačenih 22 poena uz 4 asistencije, a revnosno ga je pratio Van Flit sa ubačenih 17 poena, međutim, nedovoljno za gotovo celokupnu raspoloženu ekipu iz grada Rokija Balboe.

Grizli iz Memfisa su bez ikakve muke izašli na kraj sa Šarlotom 128:98, koja nije imala nikakvu priliku da tokom meča ugrozi protivnika. Domaćina je predpdio šuterski raspoložen Teri Rozir sa 21 ubačenim poenom, dok je u Šarlotu jedini konstantno raspoložen bio Bejn sa 19 poena, 6 skokova i 3 asistencije, međutim apsolutno nedovoljno da se ugrzi u bilom trenutku Grizliji.

Informer

Roketsi nisu imali velike šanse protiv raspoložene ekipe iz Majamija

Noć je zaokružena utakmicom između Hjustona i Majamija, u kojoj je majami stabilnom igrom uspeo da dođe do pobede, rezultat je bio 113:106. Tejlor Hiro je svojom partijom nagovestio da bi sezona pred nama mogla biti sjajna u pogledu njegovog učinka, imao je ukupno 24 peona i 9 skokova, dok ga je u stopu pratio saigrač Dankan Robinson sa ukupno 20 poena na svom saldu. S druge strane, ekipu Hjustona je predvodio Grin sa 20 poena, 5 skokova i 2 asistencije, dokse takođe u ekipi sa juga SAD-a, istakao i Vud sa 13 poena i čak 8 skokova.