Autor: Informer.rs

21.11.2021.

12:17

Foto: tanjug/beta/starsport

Sport

JUSUF NURKIĆ BRUTALNO IZVREĐAO ČOVIĆA! Kada vas kriminalci prozivaju...

Jusuf Nurkić je bio gost u najnovijoj epizodi emisije "Sporlight" na Sportklubu. On je prokomentarisao izjavu predsednika Zvezde.

Podsećanja radi, Čović je nedavno u istom podkastu, jasno rekao da centar iz Bosne i Hercegovine ne može da igra za crveno-bele, pošto je imao neke izjave koje su nedolične, te da navijači i klub to ne bi mogli da dozvole.

Informer

 

- Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno reči - kazao je Nurkić i dodoa:

Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, hteo on to ili ne - rekao je Nurkić u emisiji "Sportlight".

Podseća ja radi, Jusuf Nurkić je pre nekoliko meseci podelio fotografiju džamije "Ante Pavelić" u Zagrebu i zamerio se mnogima. 

Informer

 

Od svih džamija koje je mogao da podeli na svojoj društvenoj mreži, momak koji je sklon skandaloznim potezima odlučio je da objavi sliku džamije ustaše Ante Pavelića iz Zagreba!

To nije jedini skandal koji je napravio. Pre dve godine je nosio majicu sa imenima ljudi koji su tokom rata u Bosni ubijali Srbe.