Autor: Informer.rs

27.11.2021.

14:47

Foto: ap photo

Sport

DENVER SE RASPAO BEZ JOKIĆA! Trener shvatio - NAGETSI su NAJGORI u ligi bez Nikole!

Denver Nagetsi u katastrofalnoj su formi od kako Nikola Jokić zbog povrede nije u stanju da nastupa. Četa Majka Malouna vezala je šest poraza, a MVP je propustio četiri uzastopna meča i problemi unutar tima su sve veći. 

Iako Jokić nije preveliki faktor u odbrani Denvera, od kako ga nema na parketu defaziva Nagetsa se potpuno raspala i trenutno su 30. tim u ligi po tom parametru. 

Prekidu očajne serije se ne nazire kraj budući da Nagetsi igraju katastrofalno, a Maloun jedino rešenje vidi u boljoj odbrani na narednim mečevima. 

Informer

- Jedini način da prekinemo ovaj niz loših rezultata je da počnemo da igramo odbranu. Naši momci igraju čvrsto, ali je realnost da smo u poslednjih šest utakmica najslabija odbrana u ligi. Ako nastavimo da budemo 30. po kvalitetzu odbrane, ovaj niz poraza će potrajati dugo - rekao je Maloun. 

Da stvari budu gore po njega i tim, pored Jokića ekipi ne mogu da pomognu Marej, Porter i Dozir, a sledi pakleni ritam od sedam mečeva na gostovanjima u narednih 13 dana. Naviše pažnje biće usmereno u Majami kada bi Nagetsi trebali da gostuju Markifu Morisu, biće to prvi susret Jokića i Amerikanca nakon njihove "tuče" od pre desetak dana.