Autor: Informer.rs

28.11.2021.

07:22

Foto: printscreen

Sport

UŽAS! Bogdanovića izneli sa terena! Srbin se previjao od bolova! /VIDEO/

Bogdan je nažalost doživeo novu nezgodnu povredu, a iako još nije utvrđeno koliko je teška, delovalo je da nije bezazlena i da neće iznenaditi ako to bude duže odsustvo.

Srpski bek je prilikom jedne akcije skočio da izblokira šut protivnika, ali je nagazio na stopalo Klinta Kapele i iskrenuo zglob. Odmah se videla bolna grimasa i samo je pao na parket! Nije mogao da izađe bez pomoći i do svlačionice su ga odneli saigrači! Do tog momenta je reprezentativac Srbije odigrao 10 minuta i postigao dva poena i imao po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu.

Informer

 

Posle njegovog izlaska, Hoksi nisu uspeli da nadoknade tu rupu u timu, pa su dozvolili Njujorku da se u trećoj deonici odlepi i potom rutinski privede meč kraju. Loše veče ekipe Nejta Mekmilana kompletirano je izlaskom i Kema Rediša, koji je takođe izvrnuo skočni zglob, samo na levoj nozi.

U odsustvu Bogdana najbolji su bili Tre Jang sa 33 poena i Klint Kapela, koji je upisao dabl-dabl, tačnije 16 poena i 21 skok. Na drugoj strani, Nikse su predvodili Burks sa 23, odnosno Furnije sa 20 poena.