Autor: Informer.rs

29.11.2021.

09:23

Foto: Starsportphoto

Sport

SKANADAL! PRETE BRAĆI NIKOLE JOKIĆA! Bolje bi im bilo... Panika u Majamiju zbog Srba!

Pre nekoliko nedelja došlo je do obračuna na parketu između Nikole Jokića i košarkaša Majamija Markifa Morisa.

Moris je bezobrazno udario Srbina, koji mu je žestoko vratio i jednim udarcem ga patosirao. Nakon toga su usledile pretnje na društvenim mrežama, a Nemanja i Strahinja,  srpskog centra uzvratili su istom merom. 

Biće to prvi duel ovih timova od sukoba, a jedino je pitanje da li će na terenu biti Markif i Nikola. Košarkaš Majamija nije igrao od tada jer je imao probleme sa vratom, dok se Jokić ubrzo posle toga povredio i već neko vreme ne može da pomogne saigračima. 

Informer

 

Ono što je zanimljivo jeste da su Jokićeva braća, Nemanja i Strahinja, najavila da će kupiti ulaznice za meč i da će biti tamo da brane brata ako je to potrebno. Prvo su "prozivali" putem Tvitera, a da misle za ozbiljno žele da pokažu i na utakmici.

- Nemam ništa sa tim... Mi idemo da igramo košarkašku utakmicu. To je završeno. Stalno slušam o tome da će Jokićeva braća da kupe kartu za utakmicu i da dođu na utakmicu. Bolje bi im bilo da ostanu na tribinama i ne silaze dole da prave probleme - zapretio je iskusni Judonis Haslem pred meč na Floridi.

- Majami je moj grad! - naglasio je kapiten Hita.

Informer

 

Majami je dobio šest od osam poslednjih utakmica, dok je Denver izgubio šest uzastopnih.

- Zašto pobogu kupujete ulaznice? Da biste uradili šta? To je moj grad, ne počinjite ništa, neće se ništa desiti. Dođite, uživajte u utakmici i bežite kući. Niko ne dolazi da dira vašeg brata, mi dolazimo da igramo košarku.