Autor: Informer.rs

04.12.2021.

19:33

Foto: USA Today

Sport

JOKIĆ PONOVO ODUŠEVIO AMERE! Neko u BRZA KOLA, a neko na HIPODROM! /FOTO/

Ne cvetaju ruže Denver Nagetsima od starta sezona, a uprava kluba iz Kolorada napokon je shvatila da Nikola Jokić neće i ne može sam da vodi franšizu ka plej-of ili tituli!  Nagetsi su u lošoj formi, imaju sedam poraza od poslednjih osam mečeva i po svemu sudeći ih čeka težak zadatak u borbi za mesto koje vodi u plej-of. 

Ogroman pritisak na svojim leđima ima Nikola Jokić koji je posle Džamala Marija ostao i bez Majkla Portera Džuniora, a jedini "izduvni ventil" tokom naporne sezone mu je hipodrom. 

Jokić je današnji dan iskoristio da poseti hipodrom "Medoulends" i provede vreme sa konjima, a jedan od sportista konjičkog kluba zahvalio je MVP-u na poseti. 

- Bilo je sjajno videti Jokića na stazi. Bilo je zabavno videti ga kako se druži sa našim džokejima, on je veliki ambasador našeg sporta - rekao je menadžer hipodroma Džejson Setlmor.

Potom se novinarima obratio i Nikola Jokić te objasnio zašto je odlučio da poseti hipodrom. 

- Hteo sam da upoznam kakvo je stanje u ovom sportu ovde u SAD. Poslao sam poruku prijatelju Timu pre dva meseca. Ovo je bilo sjajno iskustvo. Imati tako mnogo ljudi koji vole i poznaju ovaj sport i imaju 30 do 40 konja, to je sjajno - rekao je Jokić.