Autor: Informer.rs

17.02.2022.

08:15

Foto: printscreen

Sport

MAGIJA NIKOLE JOKIĆA! Potez kojim je oduševio ceo svet! (VIDEO)

Srpski centar je briljirao protiv Golden Stejta 117:116. Nije postigao koš za pobedu, ali je doprineo asistencijom u poslednjoj sekundi, dok je Monteu Morisu pogodio za tri poena, preokret i trijumf.

Posle koševa Jokića i Morisa semafor je pokazao 114:113 za Denver, na 14.9 sekundi do kraja. Kari je vratio prednost svom timu sa 116:114, ali onda je Srbin stupio na scenu i pokvario mu planove.

Posle fantastične asistencije Jokića, koji je i navukao čak tri igrača Voriorsa, Moris je ostao sam i pogodio za tri pona u poslednjoj sekundi za veliki preokret Nagetsa i pobedu 117:116.

Nikola je meč završio sa 37 poena, 17 skokova i osam asistencija.  Posle meča je to otkrio i sam Moris, ali je naglasio da je srpski centar tačno znao šta će se desiti!

- Akcija je očigledno bila za Nikolu, ali on mi je rekao na tajmautu da budem spreman za šut! Za svaki slučaj. Bio sam otvoren i video sam da će Stef probati da zbuni Nikolu. Bio sam spreman, Jokić mi je verovao i to mi mnogo znači. Kada vam MVP toliko veruje i onda pogodite šut... - rekao je odmah posle meča Moris.