Autor: Informer.rs

22.02.2022.

07:53

Foto: USA Today

Sport

SKANDAL NA UTAKMICI! Proslavljeni as ODALAMIO trenera, nastala je opšta FRKA (VIDEO)

Čuveni NBA as Džoan Hauard našao se u centru skandala koji se dogodio na košarkaškoj utakmici između Mičigena i Viskonsina.

Nekadašnji saigrač u jedne slavne generacije Mičigena, koju su činili Kris Veber, Džejlen Rouz i Rob Pelinka, zbog toga je velika zvezda u ovoj američkoj državi.

Iako je Ol Star utakmica bila epicentar košarkaškog sveta ove nedelje, gde su se i očekivale čarke radi zabavljanja publike, prava šorka nastala je na ovom susretu.

Naime, Hauard je posle duela, kada su akteri krenuli da se rukuju, prosto "poludeo". Njemu je tokom utakmmice zasmetalo što je trener Viskonsina tražio tajm-aut na samom kraju susreta, pošto je pobednik već bio poznat (Viskonsin dobio 77:63), da bi zatim potpuno izgubio kontrolu i pesnicom udario trenera protivničkog tima.

Informer

Džoan Hauard

Kada su se strasti smirile, rukovodstvo takmičenja je sutradan razmotilo kaznu koja sledi Hauardu. Iako su mu mnogi predviđali otkaz, odlučeno je da "popije" suspenziju do kraja sezone. Legenda Mičigena se i dalje nije oglasila o detaljima kazne.