Autor: Informer.rs

05.03.2022.

08:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

BOGI BRŽI OD SIRENE! Srbin vodio ATLANTU do OGROMNOG trijumfa! Hoksi sve bliži plej-ofu! (VIDEO)

Fantastičnu sezonu, na iznenađenje mnogih, imali su Atlanta Hoksi prethodne takmičarske godine. Nadali su se navijači da bi četa Nejta Mekmilana mogla i do novog iskoraka ove sezone, ali za sada od toga nema ništa. 

Hoksi se ozbiljno muče u ligaškom delu sezone, nije nemoguće da ostanu i bez plej-ofa, ali je sinoćna pobeda protiv Vašington Vizardsa "ugasila požar" u Džordžiji. Atlanta je uspela da upiše važan trijumf protiv direktnog konkurenta i tako pobegne na tri pobede više - 117:114!

Informer

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Atlante bio je Bogdan Bogdanović, koji je imao dobru NBA noć. Srpski reprezentativac je ubacio 17 poena, dodao šest skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte. Posebno zanimljivo je da je srpski šuter pogađao uz zvuk sirene na isteku prve i treće četvrtine! 

Najefikasniji u sastavu Atlante bili su Deandre Hanter sa 26 i Trej Jang sa 25 poena. Na drugoj strani kod Vašingtona, koji ni u jednom momentu utakmice nije bio u vođstvu, istakao se Kentavijus Kaldvel-Poup sa 28 poena.