Autor: Informer.rs

15.03.2022.

07:18

Foto: Tanjug/ap

Sport

AAAAAAAAA... URLIK JOKIĆA KOJI JE SVE ZALEDIO posle najluđeg koša! (VIDEO/FOTO)

Košarkaši Denvera su posle velikog preokreta upisali pobedi protiv Filadelfije sa 114:110. Nikola Jokić je protiv najvećeg rivala Džoela Embida sa 22 poena, 13 skokova i osam asistencija.

U ključnim momentima, Jokić je briljirao! Tako je preko Embida pogodio jedan od najluđih i najtežih koševa, a nakon toga je usledio glasan urlik. 

Informer

 

Denver je bio u minisu 19 poena, to je bila maksimalna razlika viđena u drugoj deonici. Filadelfija je vodila do završnice meča, kada je na scenu stupio Jokić, uz spektakularan pogodak je i sa linije penala potvrdio pobedu.

Na kraju je Embid čestitao Jokiću, koji je pokazao da se neće lako predati u borbi za novu MVP titulu. 

Jokić je meč završio sa 22 poena, 13 skokova i osam asistencija, a imao je po dve ukradene i dve izblokirane lopte. Pored njega, Bouns Hajlend je imao 21 poen, a Vil Barton je dodao 20, dok su dobre "role" imali Monte Moris sa 11 i Džamajkl Grin sa 10 poena.

Informer

 

S druge strane Embid je upisao 34 poena, devet skokova i četiri asistencije, ali to nije bilo dovoljno. Harden je upisao 24 poena, devet skokova i 11 asistencija, a još samo je Maksi bio raspoložen sa 19.