Autor: Informer.rs

07.04.2022.

16:18

Foto: Tanjug/AP

Sport

NEBO JE GRANICA ZA SRBINA! Jokića 31 poen deli od istorije! ČUDESNI NIKOLA NA KORAK DA UČINI NEŠTO ŠTO NIJE NIKO NIKADA!

Srpski košarkaš Nikola Jokić izabran je za najboljeg igrača Zapada protekle nedelje u NBA ligi! Dok Srbin dominira na Zapadu, prošlu sedmicu na Istoku obeležio je Tre Jang, košarkaš Atlanta Hoksa i saigrač srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Pored toga što ima veliki motiv da Denver odvede u plej-of u poslednja dva meča, a fali im još jedna pobeda, zvezda Nagetsa će i na ličnom planu imati veliku motivaciju protiv Memfisa i Los Anđeles Lejkersa!

Informer

 

Nestvarnog srpskog asa još 31 poen deli od ulaska u istoriju NBA lige kako bi postao prvi košarkaš kom je za rukom pošlo da sezonu završi sa najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

U ovom momentu čovek kojem mnogi predviđaju novu MVP krunu, na svom kontu ima 1.969 poena, 1.003 skoka i 578 asistencija!

On je na svom poslednjem meču za Denver ubacio 41 poen, ali su Nagetsi poraženi od San Antonija. Treba istaći da Jokić vodi na listi za MVP-ja sezone i ukoliko uspe ponovo da uzme ovu titulu postaće 15. igrač u istoriji NBA lige kom je za rukom polazilo da je uzmu barem dva puta.