Autor: Informer.rs

14.04.2022.

07:02

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ameri ne veruju u Jokića i Denver! Jedan od 20 novinara glasao za prolazak tima koji predvodi Srbin!

NBA liga objavila je raspored prva četiri meča prve runde plej-ofa. Ukrstiće koplja Nikola Jokić i Nemanja Bjelica, čiji tim ima prednost domaćeg terena, a tamošnji mediji ne daju gotovo nikakve šanse timu aktuelnog MVP-a.

Informer

 

Analitičari i novinari ESPN-a prognozirali su ishode plej-of susreta na samom startu razigravanja. Prema njihovom mišljenju, Denver Nagetsi uprkos sjajnom Nikoli Jokiću, nemaju čemu da se nadaju, pošto smatraju da tim fenomenalnog srpskog asa nema snagu i kvalitet da napravi iznenađenje i prođe Golden Stejt Voriorse.

Denver se ugnezdio na šestom mestu na Zapadu i time je obezbedio direktan prolazak u plej-of, dok su Voriorsi bez prve zvezde Stefa Karija u poslednjih nekoliko nedelja zadržali treće mesto na tabeli bez mnogo problema!

Informer

 

Interesantno je da je od 20 novinara, samo je Dejv Mekmenamin prednost dao Nagetsima i to posle sedam utakmica, dok su svi ostali prognozirali da će Voriorsi proći dalje posle četiri, pet, šest ili sedam mečeva. Primera radi, Ričard Džeferson predvideo šest susreta, kao i Kendrik Perkins, a Ramona Šelburn smatra da će Ratnici dalje posle pet mečeva.

Ljubitelji košarke i najjače lige na svetu moći će da gledaju prvi meč u seriji u subotu od 02.30 časova po srednjeevropskom vremenu.