Autor: Informer.rs

14.04.2022.

09:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

AMERIČKA NOVINARKA STALA U ODBRANU JOKIĆA! Njene REČI obišle su ceo SVET!

Prva violina Grumenja Nikola Jokić imenovan je za najboljeg igrača Zapadne konferencije NBA lige. Kako se, ipak, bliži proglašenje MVP-a regularnog dela sezone, oglašavaju se i novinari koji imaju pravo da učestvuju u zvaničnoj anketi oko ove i drugih NBA nagrada.

Mnogi predstavnici američkih medija smatraju da je baš srpski košarkaš bio najkorisniji igrač u tekućoj sezoni, baš kao i u prošloj kada je dobio MVP priznanje, ali ove godine je favorizovanje Džoela Embida iz Filadelfije više nego očigledno.

Ujedno, Džoker je izložen vređanjima u mnogim emisijama koje imaju ogromnu gledanost, sa druge strane na društvenim mrežama dešava se da vređaju svoje kolege koje se "usuđuju da glasaju za Jokića".

Najveće zvezde Filadelfije i Milvokija, Džoel Embid i Janis Adetokombo, imaju svoje pristalice među predstavnicima "sedme sile", koji srpskog asa ne samo da vređaju u košarkaškom smislu, već ga i direktno ponižavaju.

Upravo zbog toga je voditeljka "Sports ilustrejtida", Ešli Nikol Mos, odlučila da reaguje i stane u zaštitu Nikole Jokića:

Ova anti-Jokić MVP kampanja je pravo divljaštvo - oglasila se Nikol Mos na društvenim mrežama.