Autor: Informer.rs

17.04.2022.

21:12

Foto: Tanjug/AP

Sport

TOTALNI DEBAKL! Horor utakmica Bogdanovića, sve je promašio! Majami pregazio Atlantu!

Najveći adutu atlante, Tre Jang i Bogdan Bogdanović totalno su podbacili. Naš as će želeti što pre da zaboravi ovu utakimicu, nije postigao koš iz igre, a meč je završio sam samo šest poena, uz tri skoka i dve asistencije. 

Ekipa Atlante je od starta meča kaskala za Majamijem, koji je tokom prve četvrtine stekao 10 poena prednosti. 

Ni tokom druge četvrtine ekipa Bogdana Bogdanoviće nije uspela da prođe rešenje za rivale. Majami je nastavio da gazi i povećava prednost, pa je na predah otišao sa vođstvom od 19 poena, dok je imao u ovom delu meča višak od 21 poena. 

U prvom poluvremenu Galinari je predvodio Atlantu sa 14 poena, ali su šuterski potpuno podbacili Tre Jang i Bogdan Bogdanović. Jang je iz igre šutirao 1-9, a Bogdan 0-7. Imao je naš reprezentativac u tom periodu dva poena sa linije slobodnih bacanja, a Jang ukupno osam, od toga šest sa linije penala.

Informer

 

Nastavila je Atlanta da tone posle poluvremena, a Majamiji je to znao dobro da naplati pa je pred poslednju deonicu ušao sa viškom od 26 poena, što je ispostavilo se bilo nedostižno za Atlantu. 

Jang je na kraju završio meč sa osam poena, šest skokova i četiri asistencije, uz samo jedan koš iz 12 šuteva iz igre! 

U Majamiju su se do kraja izdvojili Robinson sa 27 i Batler sa 21 poenom, a u Atlanti je Galinari ostao najefikasniji sa ukupno 17 poena.

Narednu meč ove dve ekipe igraju za tri dana, a domaćin će ponovo biti ekipa Majamija, da bi se serija potom preselila u Atlantu.