Autor: Informer.rs

19.04.2022.

07:26

Foto: printscreen

Sport

SKANDALOZNE PROVOKACIJE, JEDVA ZAUSTAVILI BESNOG NIKOLU! Hteo da bije Pejtona jer ga je udario po zadnjici! (VIDEO)

 

Nagetsi posle dva meča gube 2:0 na startu NBA plej of serije, pa su pred ispadanjem ako se ne probude u dva naredna meča.

Sprečena tuča

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije imao svoje veče i pored dabl-dabl učinka. Bio je nervozan, sudije su ga opet nervirale, a morao da napusti teren zbog dve tehničke greške. Trpeo je i konstantne faulove, kao i provokacije od strane igrača Golden Stejta.

Tako je u jednom momento Gari Pejton II dodirnuo sa leđa, Jokića po zadnjici, što je srpskog košarkaša potpuno izbacilo iz takta. Jokić se odmah iznervirao, okrenuo i krenuo ka Pejtonu, a veći sukob sprečio je Stef Kari koji je stao ispred Nikole i zaustavio ga.

Dabl-dabl Jokića

Naš as utakmicu je završio sa 26 poena,11 skokova i 4 asistencije nije adekvatno ispraćen od strane njegovih saigrača, pa je ubedljiv poraz bio neminovan.  Jedini koji ga je bar malo pratio je Vil Barto sa 12 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani je proradio i Stef Kari sa 34 poena, DŽordan Pul je dodao 29, a Klej Tomspon 21. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica bio je dvocifren sa 10 poena.

Sledeći meč je na programu u Koloradu u noći između četvrtka i petka, kada čini se Denver ima poslednju šansu da se vrati u seriju.