Autor: Informer.rs

22.04.2022.

08:01 >> 08:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

JOŠ JEDAN SPEKTAKL NIKOLE JOKIĆA! Denver NE ZASLUŽUJE Srbina - Nagetsima preti "METLA"! (FOTO)

Bilo je jasno i pre nego što je duel Denvera i Golden Stejta počeo da će Nikoli Jokiću biti pakleno teško da sam povuče Nagetse. Potrudio se Stiv Ker da svim silama zaustavi srpskog centra, nije mu pošlo za rukom, ali je zato trener Ratnika savršeno uštopovao ostatak tima iz Kolorada. 

Denver je doživeo dva poraza u gostima, serija se noćas vratila u Kolorado, ali ni to nije pomoglo Nagetsima da upišu pobedu. Golden Stejt je upisao trijumf i u Bol Areni te će imati tri "meč lopte" da završi seriju i "počisti" četu Majka Malouna - 113:118 (32:34, 27:35, 30:18, 24:31). 

Ponovo je Nikola Jokić bio najbolji na parketu, ali je ponovo bio sam! Srpski centar je za 38 minuta zabeležio 37 poena i 18 skokova što nije bilo dovoljno za pobedu budući da sinoć raspoloženog saigrača nije bilo. Ratnici su bili bolji u prvom poluvremenu, ali je aktuelni MVP u trećoj deonici vratio svoj tim u igru. 

Ipak, Drejmond Grin je izašao na teren, usporio Jokića, a tako i čitav Denver. Jedini donekle zainteresovan za igru bio je Eron Gordon koji je takođe zabeležio dabl-dabl (18 poena, 12 skokova), ali to je bilo sve od Nagetsa. 

Četvrti meč na programu je u nedelju od 21:30!