Autor: Informer.rs

27.04.2022.

10:56

Foto: AP/Photo

Sport

AMERIKANCI U ČUDU! Ništa im nije jasno, od Jokića ovo nisu očekivali!

Nagetsi su uspeli da izbegnu metlu, predvođeni Nikolom Jokićem posle tri vezana poraza pobedili su Godlen Stejt (126:121) i smanjili rezultat na 3:1 u seriji.

Ali, pred Nagetsima je težak posao u petom meču, koji je na programu u noći između srede i četvrtka (04.00). "Ratnici" na svom terenu imaju meč loptu.

Pred ovu utakmicu novinare je zanimalo zašto je Nikola Jokić toliko srećan jer je serija produžena za još jednu utakmicu. Njegov odgovor je bio neočekivan. Kaže da je to zbog večere sa Dejanom Milojevićem u San Francisku!

- Uzbuđen što se vraćamo u San Francisko jer sam tamo imao nekoliko divnih večera sa bivšim trenerom, Dejanom Milojevićem - kazao je Jokić, koji je ovim odgovorom želeo malo da pesne Voriorse i poruči im da nije pod pritiskom pred važan meč.

Informer

Nikola Jokić začudio Amerikance

- Dejan Milojević je pomoćni trener u Golden Stejtu - konstatovao je, pomalo začuđen, a malo više zadivljen Jokićevom iskrenošću, novinar "Denver posta", Majk Singer.

Jokić i Milojević su i  iskreni prijatelji, a dugogodišnji saradnici, pa ne čudi druženje. U Americi ovo izgleda nije uobičajena stvar, kada se radi o ljudima koji su u dva suprotna kluba, posebno koja se bore za prolazak u dalji tokom takmičenja.

Za MVP-a je potpuno normalno da ode na večeru sa bivšim trenerom, a za Amerikance...

Bonus video