Autor: Informer.rs

28.04.2022.

08:52 >> 09:12

Foto: Tanjug

Sport

SRBIN ODUŠEVIO SVET! Ako budem MVP, slaviću uz PIVO i MUZIKU! Ja sam samo NORMALAN MOMAK, želim u Srbiju što pre! (VIDEO)

Srpski as i centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić, obratio se novinarima nakon ispadanja iz plej-ofa NBA lige od Golden Stejta, pričao o eventualnoj odbrani MVP titule iz prošle godine.

- Nikada nisam sanjao o MVP tituli. Ako se desi, desi se. To je, naravno, velika stvar. To je nasleđe, moje ime će uvek biti tamo. Mislim da nisam svestan toga, samo sam normalan momak koji igra, koji se trudi da igra na pravi način kao što sam radio tokom čitavog života. Bilo bi lepo, ali ako se desi, desilo se - kazao je Jokić.

Informer

 

Na pitanje kako bi proslavio laskavo priznanje, prvo se malo zamislio, pa poručio:

- Ne znam, verovatno sa muzikom i pivom. Sa prijateljima i porodicom, kao i što bi trebalo da bude - zaključio je Nikola.

Jokić je za 32 minuta na parketu postigao 30 poena (12/18 iz igre, 0/2 trojke, 6/8 penali), uz 19 skokova i osam asistencija.

Dva najbolja saigrača Nikole Jokića nisu nastupala ove sezone zbog povreda i mnogi veruju da bi zdravi Nagetsi napravili odličan rezultat.

- Ne znamo šta bismo uradili jer nismo potpuno zdravi, ali kao ekipa imamo mnogo talenta, mnogo potencijala i preostaje nam samo da još radimo zajedno. To se nikad ne zna dok ne počneš da igraš. Vidite, širom lige se prave supertimovi i oni ne daju tako dobre rezultate".

Novinar je pitao Jokića kakvi su mu planovi po završetku sezone

- Nadam se da ću da odem u Srbiju što je pre moguće- odgovorio je Jokić.