Autor: Informer.rs

10.06.2022.

14:09

Foto: ap photo

Sport

NAGETSI ŽELE JOŠ JEDNOG SRBINA! Jokić dobija društvo u Denveru!

Uboli su čelnici Denver Nagetsa kada su odlučili da biraju Nikolu Jokića na draftu, a sada se ekipa iz Kolorada sprema za napad na još jednog srpskog košarkaša. Američki mediji prenose da će centar Mege Nikola Jović odraditi trening sa Nagetsima i imati šansu da se dokaže treneru Majku Malounu. 

Jović će trenirati sa Denverom pred NBA draft, koji je na programu 23. juna. Šuška se da bi centar Mege mogao da bude izabran u prvoj rundi, oko 20. mesta koje imaju San Antonio Sparsi. Ipak, već sledeći na potezu bi bili Nagetsi koji planiraju da pojačau srpske veze ispod reketa. 

Pored krilnog centra Mege, 10. juna će u ekipi za koju igra Nikola Jokić trenirati i Terel Braun (San Dijego, centar), Džej Di Dejvison (Alabama, bek), Kristijan Koloko (Arizona, centar), Tomi Kuse (Sent Meri, bek), Fabijan Vajt junior (Hjuston, krilo).

Informer

Nikola Jović je ove sezone nastupao za Megu u ABA ligi, prosečno je beležio 11,7 poena, 4,4 skoka i 3,4 asistencije po meču za oko 27 minuta na parketu. 

Podsećamo, Denver je 2014. godine birao Nikolu Jokića kao 41. pika što im se ispostavila kao najbolja odluka u istoriji franšize.