Autor: Informer.rs

14.06.2022.

18:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVI DETALJI BOGDANOVE OPERACIJE! Oglasila se Atlanta! Sada je jasno da li će Bogdanović biti u timu Srbije na Evrobasketu!

Hoksi su objavili na društvenim mrežama da je njihov igrač operisao tetivu čašice kolena, zbog koje će morati da pauzira narednih meseci.

Podsetimo, Bogdanović se povredio u finišu NBA sezone, tačnije dve nedelje pre kraja, a propustio je i poslednji meč u kome su Jastrebovi poraženi od Majamija i rezultatom 1:4 izbačeni iz plej-ofa.

Iz tabora Atlante potvrđeno je da se nekadašnji igrač Fenerbahčea i Partizana podvrgnuo operaciji i da će se tokom pauze u NBA oporavljati, odnosno, da svi očekuju da bude spreman za početak naredne sezone u najjačoj ligi na svetu.

- Bogdan Bogdanović je operisao tetivu čašice kako bi se zalečilo zapaljenje kolena. U pauzi između sezona će se oporaviti i očekuje se da bude potpuno oporavljen pred početak regularne sezone - stoji u saopštenju Atlante.

Budući da Evropsko prvenstvo, na kome učestvuje i Srbija, kreće od 1. do 18. septembra, prema reakciji iz Džordžije, male su šanse da Bogdana Bogdanovića gledamo na Šampionatu Starog kontinenta.