24.06.2022.

08:00

Foto: USA TODAY/ Brad Penner

Sport

NUE ME BRIGA ODAKLE DOLAZI! NBA legenda nema dilemu: Jović je dugo igrao sa velikim momcima, VISOKO JE KVALIFIKOVAN!

Srpski košarkaš je odmah dobio pažnju američkih medija, a povodom toga oglasio se predsednik Hita Pet Rajlio.

Legendarni košarkaški stručnjak za medije je rekao da će naš as imati sjajnu karijeru, a zatim je opovrgnuo glasine da klub ima probleme sa evropskim igračima.

- Da li smo imali problem sa Goranom Dragićem, na primer? Ako igrač može da igra, nije me briga odakle dolazi. Uzbuđeni smo zbog njega. Ovo dete će biti sjajno - rekao je Rajli.

Poručio je da je Jović visoko kvalifkovan igrač, ter da misli da su napravili sjajan izbor.

- Dugo je igrao sa velikim momcima i bio je konkurentan. Svi naši skauti su bili u Evropi i videli su kako se razvija. Visoko je kvalifikovan, može da šutira, napunio je 19 godina. Ostali smo verni svom odboru. Ne znate kada i gde će pravi razvoj doći. Osećam da smo napravili zaista dobar izbor.

Informer

Nikola Jović

Rajli je poručio da je Joviću rekao kako je prvi put sreo Vlade Divca, te kakvi su planovi kluba kada je u pitanju dalji rad igrača Mege.

- Njegov talenat nismo mogli da propustimo. Jedinstven je igrač, radićemo veoma naporno s njim. Svi ti igrači sa 19,20, 21 godinu nisu baš dobri defanzivci dok ih ne nauče. Brz je, dovoljno dugačak da igra odbranu - završila je košarkaška legenda.