Autor: Informer.rs

02.08.2022.

14:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

JOKIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Košarkaš DENVERA zatrpao koš rivala - ubacio 62 poena!

Može Nikola Jokić zadovoljno da trlja ruke nakon svega što je Denver uradio tokom leta, a sinoć je dobio još lepih vesti. Naime, košarkaš Nagetsa Bouns Hajlend postigao je 62 poena u Branson ligi i najavio velike stvari u sezoni pred nama. 

Američki košarkaši tokom leta igraju amaterske lige kako bi ostali u formi, a jedna od takvih je Branson u kojoj je učešće nedavno uzeo plejmejker Denvera. Hajlend je izabran kao 26. pik prve runde 2021. godine i već u "ruki" sezoni pokazao je ogroman potencijal. 

Informer

Bouns je imao neke ohrabrujuće utakmice, u izostanku Džamala Mareja i Majkla Portera juniora znao je da bude i drugi najbolji igrač Denvera. On je tokom leta rešio da nastavi sa radom kako bi što spremniji dočekao novu sezonu, a na Branson ligi postigao je 62 poena. Iako amatersko takmičenje nije reper, jasno je da to u bilo kojoj utakmici nije lako. 

Nagetsi imaju velika očekivanja od Hajlenda, on je tokom leta promocisan kao "bek-ap" opcija za Džamala Mareja nakon što je Denver draftovao Montea Morisa u Vašington Vizardse.