Autor: Informer.rs

20.08.2022.

13:48

Foto:

Sport

AKO SMO ZDRAVI LEJKERSI I SANSI NAS NE ZANIMAJU! JOKIĆ i drugari napadaju TITULU sledeće sezone!

Nažalost, Džamal Marej je krajem sezone 2020/21. doživeo tešku povredu kolena koja ga je od parketa odvojila tokom čitave prethodne godine. Međutim, Marej, baš kao i mnogi drugi širom NBA, predviđa da će u slučaju da svi u taboru Denvera budu zdravi Nagetsi imati šta da kažu u borbi za titulu. 

- Imamo sjajan tim. Svi znaju šta treba da rade, a kratke epizode takve igre mogle su da se vide kada smo svi bili zdravi. Jedva čekam da se vratimo. Nije nas briga šta imaju Sansi ili šta imaju Lejkersi – mi samo želimo da budemo zdravi i da ostvarimo ono šta smo zacrtali - rekao je Džamal Marej za "ESPN". 

Informer

Denver Nagetsi su prethodne sezone bili lišeni pomoći Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora. Nikola JOkić je predvodio franšizu iz Kolorada, ostvario još jednu MVP sezonu, ali u plej-ofu nije bilo šanse budući da je srpski centar igrao sam. 

Denver je regularni deo sezone završio kao šesti na Zapadu sa skorom 48 pobeda i 34 poraza, a u prvoj rundi plej-ofa eliminisali su ih Golden Stejt Voriorsi. Ratnici su kasnije stigli do prstena.