Autor: Informer.rs

04.10.2022.

08:07

Foto: ap photo

Sport

PANIKA U DENVERU! Zavoj oko Jokićeve ruke sve zabrinuo! (VIDEO/FOTO)

U prvom meču predsezone Nikola Jokić je za Denver odigrao 15 minuta, u porazu od Oklahome od 112:101, a za to vreme je samo jednom šutnuo na koš i promašio. Meč je završio sa dva poena sa linije penala, pet skokova, tri asistencije i dve blokade.

Ono što je zabrinulo sve navijače Denvera, jeste Jokićeva ruka. Srpski košarkaš je u jednom momentu oko ruke imao veliki zavoj. Na streću, novinari koji prate Denver, odmah su potvrdili da nije ništa ozbiljno i da nema razloga za brigu.

Za ekipi Oklahome je zaigrao drugi srpski reprezentativac, Aleksej Pokuševski, koji nije dobio dozvolu kluba da igra na Evrobasketu, a on je za 20 minuta na parketu upisao 5 poena, 6 skokova i 2 asistencije.

Ima i dobrih vesti za Denver. Navijači su bili oduševljeni kada su u drugoj četvrtini u jednom momentu na parketu bili Jokić, Marej i Porter Džunior.  Marej je pokrenuo akciju, Jokić mu je postavio blok i odigrao "pik en rol", a zatim kada je krenuo ka košu, jednom rukom je bez gledanja pronašao Majkla Portera Džuniora i iz igre faktički čitavu petorku Oklahome.

Biće ovo luda sezona!

Bonus video