Autor: Informer.rs

24.10.2022.

08:28

Foto: USA Today

Sport

NBA LIGA SUSPENDOVALA SRBINA! Jović kažnjen, a nije odigrao ni minut! (VIDEO)

U noći između subote i nedelje, Majami je pobedio  Toronto 112:109, a je meč obeležila tuča Kejleba Martina i Kristijana Koloka.

Posle promašenog šuta, Koloko je uhvatio loptu, a sudije su pokazale da je napravio faul u napadu, pa su i njegovi saigrači iz Reptorsa krenuli ka svojoj polovini. Ali, on ustao i gurnuo Martina, pa je Kejleb nasrnuo na njega, oborio ga je u prvi red gde su bil  navijači i nastao je opšti haos. 

Igrači oba tima, sudije, kao i igrači sa klupe pokušali su da razdvoje zavađene strane. Na  sreću, izbegnut je veći incident pošto su ostali košarkaši bili mnogo pribraniji od Martina i Kolokoa koji su odmah poslati u svlačionicu.  Posle kratkog prekida meč je nastavljen.

Informer

 

Jedan i drugi košarkaš su odmah izbačeni sa utakmice, a nije nemoguće da NBA liga posle ovoga dodeli obojici suspenzije od nekoliko mečeva. 

Nagrabusili su i igrači sa klupe, među njima naš Jović pošto je napustio prostor predviđen za igrače koji sede na klupi. Suspendovan je jedan meč, i to protiv Toronta na gostovanju. 

Martin je suspendovan jednom utakmicom neigranja, kao i sa 15.000 dolara, dok je Koloko kažnjen sa 15.000 dolara.

Bonus video