Autor: Informer.rs

27.10.2022.

21:50

Foto:

Sport

NASILJE U PORODICI GA SKUPO KOŠTALO! Uhapšena bivša NBA zvezda!

Vesti dolaze samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da je bivši NBA as potpisao ugovor sa Šangaj Šarksima, te da će u nastavku karijere igrati u Kini.

Policija je dobila poziv nešto posle 11 uveče, a zvala je žrtva koja je izjavila da ju je dečko ošamario. Policajci su ubrzo reagovali i nakon istrage uhapsili Bledsoa, zbog nasilja u porodici.

Erik je bio pritvoren u kalifornijskom zatvoru na Lost Hilsu, ali je neko ubrzo platio kauciju za njega, pa je pušten na slobodu.

Oglasila se i devojka koja je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi crveni trag na obrazu, ali ju je ubrzo obrisala.

- Nijedna veza poput ove nije vredna ostanka. Ovo nije prvi put da se dešava, ali ja sam kriva jer sam ostajala. Bledso je monstrum - pisalo je u opisu.

Inače, ovo nije prvi put da se nešto poput ovoga dešava u NBA, a najsveži primer se desio pre tri meseca kada je košarkaš Šarlota Majl Bridžis napao svoju devojku.

Bledso je u NBA ušao 2010. kada je biran sa 18. pozicije na draftu nakon studiranja na Univerzitetu Kentaki.

U bogatoj karijeri je igrao za Kliperse, Sanse, Bakse i Pelikanse. Dva puta je izabran u idealne defanzivne petorke, bilo je to 2019. i 2020. godine.